ONS VERHAAL

L’Hôtel Lugano is het levenswerk van verschillende generaties sinds 1939.

VANHOLLEBEKE, EEN GEVESTIGDE WAARDE IN KNOKKE

Stefan Vanhollebeke, Owner & Driving Force  of L’Hôtel Lugano staat de dag van vandaag met trots aan het roer van dit hotel dat door zijn grootouders werd opgericht na de oorlog.
Stefan is een ondernemer die innovatieve ideeën heeft gemixt met een behoud van klassieke waarden en stijlen. Deze atypische combinatie blijkt een succes te zijn op de volledige lijn, die ook wordt doorgetrokken in La Terrasse du Zoute, het restaurant dat deel uitmaakt van het hotel waar culinair genieten echt centraal staat.Het behoud van klassieke waarden is een bewuste keuze, het hoeft niet altijd strak en nihilistisch te zijn. Mensen keren graag terug naar een klassieke warmte die gecombineerd wordt met een hedendaagse toets. In L’Hôtel Lugano wordt u vanaf uw eerste stap geconfronteerd met deze menselijke warmte. De receptie zorgt voor een aangenaam onthaal, en als u terugkomt herkent u het team zeker. Want hier voelen ook onze medewerkers zich thuis, er is geen aan- en afloop van personeel, u wordt dus ook persoonlijk aangesproken en bediend. Klassieke etiquette in de omgang elegantie en warmte zijn de rode draad die ervoor gaan zorgen dat ook u zal terugkomen. U bent hier geen nummer. U zal zich hier ook niet thuis voelen integendeel.  U komt hier terecht in een oase van rust en luxe waar ons personeel ervoor zorgt dat u zich net dat tikkeltje specialer voelt.
De naam Vanhollebeke is in Knokke en in de hotelwereld een vaste waarde met een sterke reputatie. Stefan Vanhollebeke is de jongste van 4 kinderen, waarvan elk aan het roer staat van een hotel in Knokke en omstreken. En dat onder het goedkeurend toeziend oog van de mama, mevrouw Leenknecht die het reilen en zeilen van de sector als geen ander kent dankzij haar enorm rijke ervaringen in het zelf uitbaten van hotel. L’Hôtel Lugano werd opgericht in 1939 en is sindsdien altijd in de handen van de familie gebleven. De recente verbouwingen aan het interieur in 2019 zorgen voor een nieuwe, frisse wind in verschillende kamers van het hotel.

L’Hôtel Lugano wist door de jaren heen te evolueren naar één van de meest begeerde 4-sterren hotels in Knokke. Reserveer nu uw kamer en kom tot rust in ons hotel op 50m van het prachtige strand van Knokke. Geniet van de rust, de rijke omgeving van het Zoute en de talloze activiteiten in de buurt.