PRAKTISCH

Gasten van L’Hôtel Lugano kunnen hun golfkarretje gratis opladen aan onze laadpaal van de parking. Wenst u graag een golfkar te huren om de omgeving te gaan verkennen? Geen enkel probleem, de receptie zorgt ervoor dat u gebruik kan maken van een golfkar tijdens de gewenste periode.

U kan fietsen huren in het hotel. Richt u tot de receptie voor verdere informatie, we zorgen ervoor dat de fietsen klaarstaan en opgehaald worden.

Wenst u na uw check-out even genieten van de omgeving zonder bagages? U kan deze gerust in bewaring geven aan de receptie.

Vraagt u gerust aan de receptie voor een extra bed of baby bed, we zorgen dat dit klaarstaat tegen uw aankomst. De kosten zijn van 15€ voor baby bed per nacht en 40€ voor een gewoon extra bed per nacht.

L’Hôtel Lugano beschikt over een private parking met beperkt aantal plaatsen. U kan uw wagen hier parkeren voor 29€ per nacht per wagen.

Als gast van L’Hôtel Lugano kan u kiezen tussen twee verschillende ontbijtformules. 1) Een ontbijtbuffet waar u kan genieten van een ruim assortiment verse producten. Zowel zoet als zout met dranken als koffie, thee en fruitsappen. Voor dit ontbijtbuffet dat “à volonté” is betaalt u 25€ per persoon. 2) Bent u gehaast of heeft u meer behoefte aan een eenvoudige formule? Dan is het “express”-ontbijt voor u. Voor de prijs van 12€ per persoon krijgt u een warme drank met boterkoekjes. Vermeld bij reservatie of bij aankomst uw keuze van ontbijt.

Bent u met de elektrische wagen? Op onze parking hebben we een elektrische laadpaal waar u als hotelgast gratis kan “tanken”. L’Hôtel Lugano stelt deze gratis ter beschikking van al zijn gasten tijdens de periode van hun verblijf in ons hotel.

Absoluut, u kan op uw kamer genieten van de fantastische kaart van ons restaurant en onze bar. We brengen u 7/7 de heerlijkste gerechten en beste cocktails naar uw kamer. Let wel: onze keuken is open van 12:00 tot 22:30u. Zolang de bar openblijft kan u drank bestellen en zal deze naar uw kamer gebracht worden.

L’Hôtel Lugano staat erop dat dieren zich hier helemaal thuis voelen. Zowel in de kamers, de ontbijtruimte als het restaurant zijn uw trouwe viervoeters welkom.

Het volledige hotel is voorzien met gratis WiFi voor onze gasten, u kan er op iedere moment van de dag en de nacht gebruik van maken.

We beschikken inderdaad over kamers die perfect aangepast zijn aan uw gevoeligheid. Vraag bij reservatie een kamer aan zonder tapijt.

U kan tot 11uur uitchecken op de dag van uw vertrek. L’Hôtel Lugano doet geen late check-outs.

U bent welkom om  vanaf 15u in te checken in uw kamer.

Er is een privéparking waar u uw voertuig kan parkeren. Dit is een parking dat enkel voor hotelgasten bedoeld is. Heeft u een elektrische wagen? U kan hier uw auto volledig gratis opladen.

Dekamers van L’Hôtel Lugano beschikken over airconditioning die u zelf manueel kan regelen indien nodig.