HOSPITALITY RUNS IN OUR DNA

L’Hôtel Lugano ***** is sinds 1937 een vaste waarde in Knokke-Heist wanneer het komt op prestige en klasse. 

De kamers zijn ruim en voorzien van alle comfort en luxe om u een aangenaam verblijf te garanderen. Ons personeelsteam staat bekend voor de uitstekende, persoonlijke service.

Hier voelt u zich niet thuis, hier voelt u zich op vakantie.
L’Hôtel Lugano: een vier-sterren beleving voor groot en klein in Knokke Le Zoute.

L’HÔTEL LUGANO: MAJESTUEUS EN ICONISCH

We nodigen u uit om ons hotel vanuit een andere hoek te bekijken: vanuit de lucht. U zal versteld staan door dit majestueuze gebouw daterend uit 1932. L’Hôtel Lugano met zijn restaurant La terrasse du Zoute zorgen voor een onvergetelijke beleving. Genieten van luxe start hier.

CULINAIR GENOT

CULINAIR GENOT

Eén overnachting in combinatie met een suggestie-menu in ons restaurant La Terrasse du Zoute. Een beleving voor alle zintuigen.

3 FOR 2 PACKAGE

3 FOR 2 PACKAGE

Tijdelijke promotie: boek nu 3 nachten in L'hôtel Lugano en betaal slechts 2 overnachtingen. Een 4 sterren package aan de kust voor echte levensgenieters.

ZOUTE PACKAGE

ZOUTE PACKAGE

Geniet van 4 dagen in het Zoute met toegang tot het Zwin en huur fietsen om de omgeving te ontdekken. L'Hôtel Lugano biedt u een onvergetelijke 4-sterren beleving in Knokke-Heist.

KNOKKE, EEN TOPLOCATIE AAN DE KUST

Trendsetters, cultuurkenners en natuurliefhebbers vinden in Knokke-Heist de ideale bestemming. Hippe boetiekjes, kunstgalerijen en één van de mooiste stranden van België dragen bij tot het typische karakter van de gemeente.
Ontdek hier wat Knokke u zoal te bieden heeft en beleef een onvergetelijke tijd.

VANDAAG

KNOKKE-HEIST

+ 15°

L’Hôtel Lugano is een passievol levenswerk van verschillende generaties sinds 1939.Stefan Vanhollebeke,
Owner & Driving Force of L’Hôtel Lugano